datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Gezonde voeding, inspiratie en motivatie op het Food Inspiration Event
29 november 2013 
in Events
2 min. leestijd

Gezonde voeding, inspiratie en motivatie op het Food Inspiration Event

Ben jij een echte Food Passionista? Dan wordt er in januari speciaal voor jou een heerlijk evenement georganiseerd: het Food Passionistas Food Inspiration Event. Dit is een inspirerende en heerlijke dag in Den Haag voor mensen die zichzelf Food Passionistas voelen. En ook Miss Natural is aanwezig!

Er zullen verschillende sprekers aanwezig zijn om workshops en lezingen te geven over alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft. Paleo, Raw food, suppletie, detox, superfoods, natuurlijk leven… Het komt allemaal aan bod!

Maak kennis met andere Food Passionistas!

Op dit Food Inspiration Event ontmoet je vele ‘Food Passionistas’! Mensen die, net als jij, gepassioneerd zijn over gezond en lekker eten. Voor Food Passionistas is het belangrijk om te weten wát ze eten, waar het vandaan komt, welke voedingsstoffen het bevat en hoe zij hun lichaam hier goed mee kunnen voeden. Een Food Passionista hoeft geen ‘health-freak’ te zijn. Je bent gewoon een hippe meid van deze tijd, of een sexy vent die zijn eigen kracht kent!

Tijdens het Food Inspiration Event in Den Haag kun je inspirerende lezingen volgen, praktische workshops bijwonen en vragen stellen aan experts. Ook zijn er genoeg verwenmogelijkheden door voetreflexologie, mini-massages, shopping& sharing, goodie foodie bags die je kunt winnen, heerlijke virgin cocktails, en nog veel meer. Natuurlijk wordt er ook voor een lekkere, gezonde lunch gezorgd en is er genoeg tijd om je netwerk uit te breiden met andere Food Passionistas!

Workshops en lezingen

Keus uit 16 verschillende lezingen en workshops over gezond eten, detoxen, orthomoleculaire voeding en geneeskunde, superfoods, raw food, voedingsopstellingen, ontzuren, natural beauty, paleolitisch eten, etc.

Enkele sprekers op het event zijn: Health Coach Alex van der Werf, voedingsdeskundige Wouter de Jong, Natuurgeneeskundge Liesbeth Oerlemans, en mede-oprichter van de Detox Academy, Thorsten Meininger.

Live Natuurlijk Spreekuur van Miss Natural

Ook Eva van Zeeland, the real Miss Natural, is aanwezig op het Food Inspiration Event. Zij zal twee keer een live natuurlijk sprekuur presteren. In de ochtend zal het gaan over het gebruik van voedingssupplementen. Hiervoor ontvangt zij een speciale gast uit het Netwerk van Orthomoleculair Dietisten. Het hoe en waarom van voeddingssupplementen komt ruim aan bod tijdens deze interactieve workshop, en je kunt al je vragen stellen.

Het Tweede Miss Natural Natuurlijk Spreekuur vind in de middag plaats en geeft inzage in de werking van je darmen en de belangrijke rol die je darm vervult bij je gezondheid. Ook hier wordt er weer veel ruimte geboden aan persoonlijke vragen.

Kom ook naar het Food Inspiration Event

Begin 2014 goed en kom ook naar het het Food Passionistas Food Inspiration Event. Stel je vragen tijdens het Live Natuurlijk Spreekuur van Miss Natural en laat je informeren en motiveren door de vele andere interessante sprekers. Dit inspirerende evenement vindt plaats op zaterdag 25 januari 2014 van 09:30 tot 17:30 in de Haagse Toren te Den Haag. Tickets kun je hier aanschaffen.

Ga jij in 2014 naar het Food Inspiration Event?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine