10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Eva vertelt over de Ups and Downs van het ondernemerschap
27 september 2019 
1 min. leestijd

Eva vertelt over de Ups and Downs van het ondernemerschap

In deze nieuwe podcast vertel ik je meer over mijn dubbelleven. Waarom ik het liefst dansend door het leven ga én stellen help bij het verbeteren van de natuurlijke vruchtbaarheid. En waarom ook jij mag kiezen voor al jouw passies, diepste wensen en onvervulde verlangens.

Mijn business transformatie

In deze eerste aflevering en kennismaking word ik geïnterviewd door mijn business coach Jeanne Roefs en ondervraagt zij mij over de ups and downs van het ondernemerschap, hoe ik Miss Natural ben gestart en waarom ik mijn bedrijf uiteindelijk niet heb verkocht.

Natural Women Podcast

Bedankt alvast voor het luisteren! Vond je deze Talk Show leuk en wil je een reminder krijgen voor de nieuwe? Volg dan Natural Woman podcast en ga voortaan ook dansend door het leven! Je kunt hier alle uitzendkanalen vinden.

Laat je inspireren en wakker ook jouw hernieuwde vrouwelijkheid aan om zo dansend door het leven te gaan!

Je kunt hier bekijken hoe jij de Natural Women podcast het beste kun beluisteren. Wil je geen uitzending missen? Zorg er dan voor dat je op ‘volgen’ klikt bij de door jouw gekozen aanbieder.

Veel liefs en tot snel!

Eva van Zeeland

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.