datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Eva vertelt over de Ups and Downs van het ondernemerschap
27 september 2019 
0 min. leestijd

Eva vertelt over de Ups and Downs van het ondernemerschap

In deze nieuwe podcast vertel ik je meer over mijn dubbelleven. Waarom ik het liefst dansend door het leven ga én stellen help bij het verbeteren van de natuurlijke vruchtbaarheid. En waarom ook jij mag kiezen voor al jouw passies, diepste wensen en onvervulde verlangens.

Mijn business transformatie

In deze eerste aflevering en kennismaking word ik geïnterviewd door mijn business coach Jeanne Roefs en ondervraagt zij mij over de ups and downs van het ondernemerschap, hoe ik Miss Natural ben gestart en waarom ik mijn bedrijf uiteindelijk niet heb verkocht.

Natural Women Podcast

Bedankt alvast voor het luisteren! Vond je deze Talk Show leuk en wil je een reminder krijgen voor de nieuwe? Volg dan Natural Woman podcast en ga voortaan ook dansend door het leven! Je kunt hier alle uitzendkanalen vinden.

Laat je inspireren en wakker ook jouw hernieuwde vrouwelijkheid aan om zo dansend door het leven te gaan!

Je kunt hier bekijken hoe jij de Natural Women podcast het beste kun beluisteren. Wil je geen uitzending missen? Zorg er dan voor dat je op ‘volgen’ klikt bij de door jouw gekozen aanbieder.

Veel liefs en tot snel!

Eva van Zeeland

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading