10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Doe mee met de 11 dagen Reis naar Binnen Challenge op 11 november 2020
11 november 2020 
2 min. leestijd

Doe mee met de 11 dagen Reis naar Binnen Challenge op 11 november 2020

We leven in een periode van chaos, ontwrichting. Dat beangstigt ons omdat we geen controle hebben, terwijl we in tijden van orde of harmonie min of meer weten wat er gaat komen en wat we kunnen verwachten. Dit geeft het gevoel dat we controle hebben; we zijn comfortabel. Maar wat gebeurt er als we in onzekerheid leven? We zakken naar een lager bewustzijn waarvan de mentale kosten haast niet te overzien zijn.

Wat te doen in tijden van onzekerheid

De mooiste en tevens moeilijkste reis die je in je leven kunt maken is de reis van het hoofd naar het hart. De meeste mensen zijn extern gericht en hebben dus prikkels van buitenaf nodig om emoties op te wekken. Ze zijn vrolijk als het mooi weer is, als iemand aardig tegen ze is of als ze salarisverhoging krijgen. Ze zijn neerslachtig als het regent, ze in de file staan of een blauwtje lopen. Dit is van jongs af aan geconditioneerd. De media doen daar een schepje bovenop en zie daar: je bent totaal gebrainwasht.

reis naar binnen

Maar er is hoop …. en dat is dat je niet afhankelijk bent of hoeft te zijn van externe factoren. Je kunt naar binnen. Letterlijk een reis naar binnen maken; een innerlijke reis. Dan kom je bij die plek die we ‘ons gevoel’ noemen en fysiek omschrijven als ons hart. “Het voelt niet goed” of “het klopt niet” zijn uitdrukkingen die aangeven dat we niet in ons hoofd zitten maar naar ons hart gaan.

Omdat het voor velen van ons helemaal niet makkelijk is om op die plek te komen, gaan wij je trakteren op een 11-daagse reis van het hoofd naar het hart; je Reis naar Binnen. Onder leiding van reisleidster Monique Appels kun je elke dag ervaren hoe dat voelt. Daarmee kun je een goede basis leggen om na die 11 dagen zelf de oefeningen te doen. En dat kan op elk moment van de dag, op elke plek – wachtend in de rij voor de kassa, tijdens het hardlopen of liggend op bed. Binnenshuis en buiten.

Reis naar Binnen, welk excuus heb jij?

Dus ja, wat kies jij? Laat jij je beïnvloeden door de (social) media, waardoor je je het grootste gedeelte van de dag ellendig voelt, of ga je mee op reis om je beter te voelen. En niet voor even maar voor een lange tijd. Je hoeft hier geen enkele opleiding voor te hebben en ook geen enkele gave. Geen paspoort, geen vervoer, geen leeftijdsgrens. Er zijn geen voorwaarden om deel te nemen aan deze reis. 

Je moet alleen wel snel zijn, want we gaan woensdag 11 november om 11 uur vertrekken. Welk excuus heb jij nog? Je kunt vast tientallen redenen bedenken waarom je niet meegaat op reis. Je hebt er uiteindelijk maar eentje nodig om het wel te doen.

Meld je hier aan voor je Reis naar Binnen en dan treffen we elkaar snel >>

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.