datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Doe mee met de 11 dagen Reis naar Binnen Challenge op 11 november 2020
11 november 2020 
2 min. leestijd

Doe mee met de 11 dagen Reis naar Binnen Challenge op 11 november 2020

We leven in een periode van chaos, ontwrichting. Dat beangstigt ons omdat we geen controle hebben, terwijl we in tijden van orde of harmonie min of meer weten wat er gaat komen en wat we kunnen verwachten. Dit geeft het gevoel dat we controle hebben; we zijn comfortabel. Maar wat gebeurt er als we in onzekerheid leven? We zakken naar een lager bewustzijn waarvan de mentale kosten haast niet te overzien zijn.

Wat te doen in tijden van onzekerheid

De mooiste en tevens moeilijkste reis die je in je leven kunt maken is de reis van het hoofd naar het hart. De meeste mensen zijn extern gericht en hebben dus prikkels van buitenaf nodig om emoties op te wekken. Ze zijn vrolijk als het mooi weer is, als iemand aardig tegen ze is of als ze salarisverhoging krijgen. Ze zijn neerslachtig als het regent, ze in de file staan of een blauwtje lopen. Dit is van jongs af aan geconditioneerd. De media doen daar een schepje bovenop en zie daar: je bent totaal gebrainwasht.

reis naar binnen

Maar er is hoop …. en dat is dat je niet afhankelijk bent of hoeft te zijn van externe factoren. Je kunt naar binnen. Letterlijk een reis naar binnen maken; een innerlijke reis. Dan kom je bij die plek die we ‘ons gevoel’ noemen en fysiek omschrijven als ons hart. “Het voelt niet goed” of “het klopt niet” zijn uitdrukkingen die aangeven dat we niet in ons hoofd zitten maar naar ons hart gaan.

Omdat het voor velen van ons helemaal niet makkelijk is om op die plek te komen, gaan wij je trakteren op een 11-daagse reis van het hoofd naar het hart; je Reis naar Binnen. Onder leiding van reisleidster Monique Appels kun je elke dag ervaren hoe dat voelt. Daarmee kun je een goede basis leggen om na die 11 dagen zelf de oefeningen te doen. En dat kan op elk moment van de dag, op elke plek – wachtend in de rij voor de kassa, tijdens het hardlopen of liggend op bed. Binnenshuis en buiten.

Reis naar Binnen, welk excuus heb jij?

Dus ja, wat kies jij? Laat jij je beïnvloeden door de (social) media, waardoor je je het grootste gedeelte van de dag ellendig voelt, of ga je mee op reis om je beter te voelen. En niet voor even maar voor een lange tijd. Je hoeft hier geen enkele opleiding voor te hebben en ook geen enkele gave. Geen paspoort, geen vervoer, geen leeftijdsgrens. Er zijn geen voorwaarden om deel te nemen aan deze reis. 

Je moet alleen wel snel zijn, want we gaan woensdag 11 november om 11 uur vertrekken. Welk excuus heb jij nog? Je kunt vast tientallen redenen bedenken waarom je niet meegaat op reis. Je hebt er uiteindelijk maar eentje nodig om het wel te doen.

Meld je hier aan voor je Reis naar Binnen en dan treffen we elkaar snel >>

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading