datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Jacqueline Sseggayi-Blankenstein voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
3 min. leestijd

Stem op Jacqueline Sseggayi-Blankenstein voor de Miss Natural cover!

Jacqueline Sseggayi-Blankenstein komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Jacqueline én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Uitwasbare luiers vond ik voor het geitenwollensokkentype

Jacqueline Sseggayi-Blankenstein (33) Mijn zoektocht naar natuurlijk en gezond leven was er al wel, maar met de komst van mijn kind is dit nog eens versterkt. Het begon net voor mijn zwangerschap met gezonder eten en minder suiker. Ik gebruikte al een aantal jaren geen pakjes en zakjes meer, maar ik kookte met verse groenten en kruiden. Doordat ik steeds meer artikelen tegenkwam over gezond leven, ben ik niet alleen onze voeding gaan aanpakken, maar onze gehele leefstijl. Mijn man en ik zijn aloë vera gaan drinken, parabenen werden verbannen en met de komst van onze kleine wilde ik alles zo natuurlijk mogelijk.

Jaqueline-Ssegayi-Blankenstein

Meer groente en fruit eten

Tijdens mijn zwangerschap plukte ik kruiden en bloemen om zwangerschaps- en borstvoeding thee van te maken en ik deed mee aan de ‘3x keer per dag groente challenge’. Die challenge heeft ervoor gezorgd dat ik nog steeds iedere dag mijn boterham beleg met groenten. Onze basis is zo natuurlijk mogelijk en bestaat voornamelijk uit groenten en fruit.

jacqueline-ssegayi-blankensteinZwitsal komt er hier niet in!

Daarnaast ben ik mij dus gaan verdiepen in een natuurlijke leefstijl. Ik gebruik alleen maar uitwasbare luiers, waarvan ik vroeger dacht dat deze alleen bestemd was voor het geitenwollensokkentype. Het badje van mijn baby vul ik met water en natuurlijke producten, zoals kokosolie. Zwitsal komt er niet in. Vaccineren is voor ons nog een ding waar we niet helemaal zeker over zijn. Onze zoon is nu zeven maanden en we hebben tot nu toe gekozen voor homeopathische inentingen. Wij zijn nog zoekende naar meer kennis op dit gebied.

Stap voor stap op weg naar een natuurlijke leefstijl

Het is ons gelukt om een natuurlijke leefstijl aan te nemen en ik raad anderen aan om zo’n proces stapje voor stapje vorm te geven. Vervang bijvoorbeeld een ontbijt met brood door yoghurt met fruit. Een havermoutpap kan ook lekker zijn. Iedere ochtend kijk ik uit naar mijn yoghurt en sindsdien kan ik ook stukken beter naar het toilet. Tussen de middag beleg ik mijn brood met groentespread met tomaat, komkommer of tuinkers. Heerlijk! ’s Avonds kook ik verse groenten in kokos- of olijfolie.

Ik ben een echte theeleut

Stiekem snoep ik nog regelmatig wat chocolade, maar onze basis is goed. Verder drink ik alleen water of (kruiden)thee, maar ik ben een echte theeleut dus daar viel niets aan bij te schaven. Mijn man en ik gebruiken veel producten van Forever Living, zoals de aloë vera die wij drinken en smeren. Het versterkt het immuunsysteem en zorgt ervoor dat het lichaam meer vitamines en mineren opneemt. Daarnaast geeft het een dosis fitheid en energie.

Natuurlijk leven met een baby

Ik vond het een enorm gemis dat er geen platform te vinden is die zich specifiek richt op de natuurlijke leefstijl en baby’s. Door veel te lezen en leren, weet ik inmiddels waar ik naar moet kijken. Veel mensen denken dat een natuurlijke leefstijl lastig is te combineren met de zorg voor een baby, maar ik heb ervaren dat het wel degelijk mogelijk is. Het is even zoeken naar het juiste ritme. Al met al is het een hele reis, maar er is zoveel te leren. In kleine stapjes blijft de verandering leuk en na iedere stap ervaar je een onwijs trots gevoel.

Jaqueline-Ssegayi-Blankenstein

Stem op Jacqueline Sseggayi-Blankenstein en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Jacqueline of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading