datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Karin Oudshoorn voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
3 min. leestijd

Stem op Karin Oudshoorn voor de Miss Natural cover!

Karin Oudshoorn komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Karin én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Ik geef mensen een moment van ontspanning

Dagelijks ben ik bezig om mensen kennis te laten maken met de helende en weldadige werking van (voet)reflexologie. Zoals je ogen de spiegel van je ziel zijn, zijn je voeten de spiegel van jouw leven. Zowel lichamelijk als energetisch zijn de voeten een afspiegeling van je verleden, heden en toekomst. Ik wil mijn passie delen met een groter publiek en mensen begeleiden in de weg naar genezing vanuit het hart.

Eerste kennismaking voetreflexie

In 1995 was mijn eerste kennismaking met voetreflexie. Ik was in die tijd een druk baasje, werkzaam in de reisbranche en ik liep altijd achter mezelf aan. Ik was toe aan ontspanning en ik maakte een afspraak voor een behandeling. Ik vond het heerlijk en ik liep op wolkjes de deur uit. Ik weet nog precies welke behandeling dat was. Het idee om mij te verdiepen in voetreflexie bleef in mijn achterhoofd zweven, maar ik had een drukke baan, geen tijd en ik gunde het mezelf niet om daar een studie aan te wijden. Zo verdween deze gedachte naar mijn bucketlist.

Een eigen bedrijf beginnen vond ik doodeng

Uiteindelijk leidt je ziel je naar waar je heen moet gaan en jaren later deed de mogelijkheid zich voor om een cursus Voetreflexologie te volgen. Maar als ik iets doe, dan doe ik het goed en cursus werd een 3-jarige hbo opleiding. Ik heb lang getwijfeld over het beginnen van een eigen praktijk. Het leek mij namelijk doodeng. Ik was nog niet zo lang verhuisd van Amsterdam naar Eindhoven en ik kende hier nagenoeg niemand. Ik heb toch de sprong in het diepe gewaagd en sinds 2013 bestaat mijn praktijk Helende Voeten.

Nieuwe inzichten na voetreflexiekarin-oudshoorn

De natuurlijke geneeswijze van voetreflexologie wordt al duizenden jaren over de hele wereld toegepast ter genezing en past perfect naast de huidige reguliere geneeskunde. Dus niet en/óf, maar en/én! Mijn holistische manier van behandelen kenmerkt zich door met liefdevolle aandacht en in afstemming aanwezig te zijn. Mijn rustige en zachte aanrakingen bij het masseren brengen je naar een dieper bewustzijn; de plek waar transformatie en genezing kan plaatsvinden. Nieuwe inzichten ontstaan, blokkades worden opgeheven en lichaam en geest krijgen nieuwe energie. Mensen komen niet alleen met lichamelijke klachten naar mijn praktijk. Ik geef mensen een moment van ontspanning en rust, waardoor zij tot zichzelf kunnen komen en daardoor ontdekken wie zij zijn.

Ook als vrijwilligster ben ik bezig met mijn passie

Verder ben ik ook als vrijwilligster graag bezig met mijn passie. Zo geef ik al jaren voet- en handmassages aan de gasten in hospice en logeerhuis InVia in Eindhoven. Ditzelfde doe ik ook voor de doodzieke kinderen en hun verzorgsters die een week mogen bijkomen in Villa Pardoes. Ik geniet ervan om een rustige, liefdevolle en gemeende glimlach op het gezicht van een gast te zien na een massage. Dit geeft mij de energie en drijfveer om voetreflexologie nog breder op de kaart te zetten, dus naast mijn massages organiseer ik body-mind-releasereizen op prachtige locaties in het buitenland. Uiteraard is de voetreflexologie een onderdeel van deze Helende Voeten-reis. Ook geef ik thuis of op locatie voetreflex workshops, waarbij je een eenvoudige en heerlijk ontspannende voetreflexmassage leert, die je zelf kunt geven aan wie je maar wilt. Wandel jij een stukje met me mee?

karin-oudshoorn

Stem op Karin Oudshoorn en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Karin of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading