datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Win een driegangendiner voor 4 personen bij jou thuis
21 maart 2012 
2 min. leestijd

Win een driegangendiner voor 4 personen bij jou thuis

Maak kans op een driegangendiner Deze maand maak je bij aankoop van het boek of e-book Natuurlijk! Eten! kans op een heerlijk biologisch, vegetarisch driegangendiner voor 4 personen bij jou thuis. Klaargemaakt door mijzelf met ingrediënten uit het seizoen en de streek waar je woont.

De actie is simpel, koop het boek Natuurlijk! Eten! Met de aankoop maak je meteen kans op dit diner, wat ik persoonlijk bij je thuis zal bereiden.

Win een driegangendiner voor 4 personen bij jou thuis

Natuurlijk zijn er aan de actie een aantal voorwaarden verbonden: 

  1. de actie loopt van 1 t/m 31 maart 2012.
  2. de winnaar wordt bekend gemaakt op 10 april 2012.
  3. de datum van het diner wordt in overleg vastgesteld, maar zal in ieder geval plaatsvinden in mei 2012.
  4. het diner wordt bereid met uitsluitend biologische of streekproducten.
  5. het diner wordt bereid in jouw eigen keuken (deze dient minimaal een fornuis en een oven te hebben).
  6. Om zoveel mogelijk publiciteit te genereren voor deze actie wil ik je vragen mijn Facebookpagina te ‘liken’ en de actie te promoten onder je vrienden (dit heeft helaas geen invloed op je winkans).

Meer over het boek Natuurlijk! Eten!

Boek Natuurlijk EtenNatuurlijk! Eten!, het kookboek dat je laat zien dat gezond eten voor iedereen haalbaar is. Dit boek bevat 50 Simpele, Snelle, Smaakvolle recepten met groenten en fruit, die je klaarmaakt met producten uit het Seizoen en de Streek waar je woont.

De recepten in dit boek hebben als basis natuurlijke producten, zonder chemische toevoegingen. Groenten en fruit hebben voldoende smaak als je ze koopt en eet in het seizoen waarin ze geoogst worden. Per gerecht heb je dan ook slechts een aantal ingrediënten nodig, die je vindt op de markt, biologische winkel, of de supermarkt.

Naast de recepten vind je 8 verhalen van natuurlijke eters. Mensen als jij en ik die hun eetpatroon veranderd hebben, omdat natuurlijk eten beter voor hun gezondheid is of gewoon lekkerder dan kant- en klare maaltijden uit de supermarkt.

Koop nu het boek €19,95 exclusief €3,00 verzendkosten of ebook €17,95.

Met wie ga jij eten als je wint?

E-book Natuurlijk Eten

De winnaar wordt bekend gemaakt door Irene in dit filmpje

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading