10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Win een driegangendiner voor 4 personen bij jou thuis
21 maart 2012 
3 min. leestijd

Win een driegangendiner voor 4 personen bij jou thuis

Maak kans op een driegangendiner Deze maand maak je bij aankoop van het boek of e-book Natuurlijk! Eten! kans op een heerlijk biologisch, vegetarisch driegangendiner voor 4 personen bij jou thuis. Klaargemaakt door mijzelf met ingrediënten uit het seizoen en de streek waar je woont.

De actie is simpel, koop het boek Natuurlijk! Eten! Met de aankoop maak je meteen kans op dit diner, wat ik persoonlijk bij je thuis zal bereiden.

Win een driegangendiner voor 4 personen bij jou thuis

Natuurlijk zijn er aan de actie een aantal voorwaarden verbonden: 

  1. de actie loopt van 1 t/m 31 maart 2012.
  2. de winnaar wordt bekend gemaakt op 10 april 2012.
  3. de datum van het diner wordt in overleg vastgesteld, maar zal in ieder geval plaatsvinden in mei 2012.
  4. het diner wordt bereid met uitsluitend biologische of streekproducten.
  5. het diner wordt bereid in jouw eigen keuken (deze dient minimaal een fornuis en een oven te hebben).
  6. Om zoveel mogelijk publiciteit te genereren voor deze actie wil ik je vragen mijn Facebookpagina te ‘liken’ en de actie te promoten onder je vrienden (dit heeft helaas geen invloed op je winkans).

Meer over het boek Natuurlijk! Eten!

Boek Natuurlijk EtenNatuurlijk! Eten!, het kookboek dat je laat zien dat gezond eten voor iedereen haalbaar is. Dit boek bevat 50 Simpele, Snelle, Smaakvolle recepten met groenten en fruit, die je klaarmaakt met producten uit het Seizoen en de Streek waar je woont.

De recepten in dit boek hebben als basis natuurlijke producten, zonder chemische toevoegingen. Groenten en fruit hebben voldoende smaak als je ze koopt en eet in het seizoen waarin ze geoogst worden. Per gerecht heb je dan ook slechts een aantal ingrediënten nodig, die je vindt op de markt, biologische winkel, of de supermarkt.

Naast de recepten vind je 8 verhalen van natuurlijke eters. Mensen als jij en ik die hun eetpatroon veranderd hebben, omdat natuurlijk eten beter voor hun gezondheid is of gewoon lekkerder dan kant- en klare maaltijden uit de supermarkt.

Koop nu het boek €19,95 exclusief €3,00 verzendkosten of ebook €17,95.

Met wie ga jij eten als je wint?

E-book Natuurlijk Eten

De winnaar wordt bekend gemaakt door Irene in dit filmpje

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.