datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Win een geheel verzorgd weekend voor 2 personen bij het Yoga Festival op Terschelling t.w.v. €500
26 maart 2012 
3 min. leestijd

Win een geheel verzorgd weekend voor 2 personen bij het Yoga Festival op Terschelling t.w.v. €500

Win een geheel verzorgd weekend naar het Yoga Festival TerschellingVan vrijdag 29 juni t/m zonder 1 juli 2012 vindt het 6e Dutch Yoga Festival op Terschelling plaats. Een uniek evenement dat volledig in het teken staat van de yoga lifstyle. Dit internationaal Yoga Festival is de plek waar je moet zijn als echte yogaliefhebber en een geweldige kennismaking voor iedereen die yoga nog moet ontdekken!

Eigenlijk begint het festival al een dag eerder op donderdag 28 juni met een mooi voorprogramma met yogaworkshops en muziek.

Een heel weekend Yoga op Terschelling

In een prachtige omgeving op Terschelling ga je ontspannen genieten van zon, zee, strand en yoga. Heerlijk lijkt mij dat, om 3 dagen lang alleen maar tijd te besteden aan jezelf. Je kunt aan vele vormen van yoga doen op schitterende buitenlocaties. Er zijn inspirerende yogadocenten uit binnen- en buitenland en vooral hele enthousiaste mensen.

Yoga Festival Terschelling 2012Het Yoga Festival is er ook voor beginners

Het Yoga Festival is bedoeld als bron van inspiratie voor ervaren en beginnende beoefenaren van yoga. In een unieke omgeving genieten van verschillende vormen van yoga: ervaringen delen en nieuwe creëren. Het Yoga Festival is een initiatief van de Stichting Yoga Festival Terschelling in samenwerking met yogascholen en opleidingsinstituten, VVV Terschelling en Miss Natural partner Yogi Tea. De Stichting heeft ten doel het bevorderen van de beoefening van yoga door het organiseren van het Dutch Yoga Festival op Terschelling.

Ontdek ook de voordelen van yogabeoefening

Yoga is geschikt voor alle mensen, ongeacht leeftijd, geslacht of conditie. Iedereen, jong en oud, kan yoga beoefenen. Of je het nu dagelijks doet of éénmaal per week, yoga verrijkt je leven! Je zal al snel ontdekken dat yoga een positieve invloed heeft op je lichaam en geest. Yoga is heel breed en herbergt vele aspecten zoals beweging, lichaamshouding, ademhaling, concentratie, meditatie, muziek en bewustzijn.

Het Yoga Festival 2012 vindt plaats aan de voet van de duinen en in nabijheid van zee gelegen kampeerterrein dat voor het festival wordt ingericht met diverse festivaltenten onder andere voor het doen van yoga, het houden van workshops en om gezamenlijk te eten.

Vegetarisch en ayurvedisch eten en drinken

Al het maaltijden, drankjes en zelfs fruit is bij het festival inbegrepen. Tijdens het hele weekend wordt er zowel ’s morgens, ’s middags als ’s avonds een speciaal festivalmenu geserveerd. Dat is wel prettig dat je een heel weekend niet hoeft na te denken wat je moet gaan eten. De maaltijden zijn gezond, vegetarisch, ayurvedisch van aard en rijk aan proteïne. Uiteraard is het drinken van Yogi Tea ook inbegrepen!

Win een weekend Yoga Festival TerschellingSuper hoofdprijs van Yogi Tea

Hoe maak je kans op een geheel verzorgd weekend Yoga Festival Terschelling voor 2 personen? Door mee te doen met de Miss Natural Awards 2012! Dit is namelijk de Super Hoofdprijs van Miss Natural partner Yogi Tea die je als winnaar kunt winnen.

Deze hoofdprijs voor 2 personen t.w.v. €500 bestaat uit;

  • Toegang tot het Yoga Festival
  • Deelname aan alle workshops
  • Verblijf op festivalterrein in piramide tent
  • Ontbijt, fruit, lunch met soep, Yogi Tea en avondeten
  • Gebruik van fietsen
  • Toeristenbelasting

Geef je op voor de Miss Natural Awards 2012 en maak kans op deze geweldige Super Hoofdprijs van Yogi Tea!

In het prijzenpakket t.w.v. €1554,- zitten alle Favorite Things van Miss Natural. De top 10 finalisten van de Miss Natural Awards 2012 gaan naar huis met deze geweldige prijzen.

Zou jij naar het Yoga Festival willen gaan?

Reserveer nu jouw tickets voor de Miss Natural Awards
Reserveer nu jouw tickets voor de Miss Natural Awards

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
petra banzhaf
Door

petra banzhaf

op 27 Mar 2012

i don"t speak much dutch so i can"t answer this, but i love terschelling and definitely want to go to the yoga fstival this year :)

marius
Door

marius

op 30 Mar 2012

ik wilde net meedoen. maar ik ben een jongen. Kunnen die ook miss natural lifestyle zijn? Mister Natural Lifestyle??

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 30 Mar 2012

Hoi Marius, bedankt voor je enthousiasme! Helaas zijn de Awards alleen voor vrouwen. Wellicht een idee voor volgend jaar...

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading