datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Zonnatura 'gezondste' merk volgens de consument
09 maart 2014 
2 min. leestijd

Zonnatura 'gezondste' merk volgens de consument

Onlangs heeft marktonderzoeksbureau Norm bij meer dan 1.000 consumenten onderzoek gedaan naar de drijfveren om te kiezen voor gezonde voeding en de daarbij passende merken. Hieruit blijkt dat van de dertien onderzochte merken, Zonnatura het sterkst geassocieerd wordt met gezonde voeding

Deze hoge score sluit goed aan op de campagne ‘Voeding zoals de natuur het bedacht heeft’, die je waarschijnlijk al eens voorbij hebt zien komen op televisie. Ook op de facebookpagina van Miss Natural lieten we al eerder weten blij te zijn met deze campagne.

Over het onderzoek

In het onderzoek van marktonderzoeksbureau Norm zeggen zes op de tien Nederlanders de afgelopen drie jaar gezonder te zijn gaan eten. Als belangrijkste redenen worden het voorkomen van gezondheidsklachten, vitaliteit en de wens om gewicht te verliezen genoemd.

Consumenten letten bij hun voedselkeuze naast de basisaspecten als groente, fruit, vetten en suikers tegenwoordig ook op aspecten als ‘zo onbewerkt mogelijk‘, voedingsvezels en aanvullende voeding.

Verantwoord en natuurlijk van Zonnatura

Zonnatura gelooft in de kracht van de natuur en werkt daarom met biologische en natuurlijke ingrediënten. De filosofie van het merk luidt: voeding zoals de natuur het bedacht heeft. Al sinds 1954 vertaalt Zonnatura het gedachtegoed van oprichter Willem C. Smits in verantwoorde en lekkere producten. Het huidige assortiment van Zonnatura bestaat uit muesli, sappen, thee, tussendoortjes, broodbeleg en aanvullende voeding zoals lijnzaad en haverzemelen.

Voeding zoals de natuur het bedacht heeft

Met de campagne ‘Voeding zoals de natuur het bedacht heeft’ wil Zonnatura de consument prikkelen en nieuwsgierig maken naar natuurlijke en biologische voeding. De campagne benadrukt dat de producten van Zonnatura 100% natuurlijk of biologisch zijn, zo min mogelijk bewerkt worden en vrij zijn van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Daarmee sluit Zonnatura aan bij de hedendaagse gezondheidstrends en de stijgende vraag naar authentiek en puur natuurlijk eten.

Bekijk hier de campagne:

Pure ingrediënten in de nieuwe Notenmix reep

In februari is Zonnatura met het vervolg van deze campagne gestart. Eén van de producten in de nieuwe reeks commercials is de Notenmix reep. Een heerlijk en verantwoord tussendoortje dat boordevol pinda’s, amandelen, pompoenzaden en rozijnen zit en enkel een beetje honing bevat. Met deze pure ingrediënten past de reep niet alleen bij de authentieke voedingsfilosofie van Zonnatura, maar ook binnen de voedingsrichtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Zij adviseert consumenten om dagelijks zaden en noten te eten, omdat die van nature rijk zijn aan vezels en onverzadigde vetzuren.

Zonnatura bij de Miss Natural Awards

Zou jij ook wel zon heerlijke Notenmix reep van Zonnatura willen proberen? Zorg dan dat je bij de Miss Natural Awards 2014 bent, op zaterdag 19 april. Want iedereen die deze dag aanwezig is op De Landgoederij te Bunnik gaat naar huis met een goed gevulde goodiebag! Zonnatura is slechts één van de partners van het event, die je terug kunt vinden in de goodiebag. Nieuwsgierig? Zorg ervoor dat je zo’n goodiebag in handen krijgt en kom ook naar de Miss Natural Awards 2014!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2014?

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading