datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Detoxen, hoe doe je dat? Kijk het Natuurlijk Spreekuur!
11 februari 2014 
1 min. leestijd

Detoxen, hoe doe je dat? Kijk het Natuurlijk Spreekuur!

Ben je gezond en wil je gezond blijven? Voel je net iets tè veel vermoeidheid of voelt je lijf zwaar of opgeblazen? Wil je wel consuminderen, maar kun je een steuntje in de rug gebruiken? Wil je fit en vitaal worden in 2014? Een detox kan zeker uitkomst bieden!

Op dinsdagavond 11 februari om 20.30 uur organiseert Miss Natural een gratis webinar met orthomoleculair diëtist Bianca van den Heuvel, over het hoe en wat van detoxen. Wil jij alles weten over het reinigen van je lichaam en geest? Zorg dan dat je erbij bent!

 

Waarom zou je detoxen?

  1. Preventief
  2. Gezondheidsverbetering
  3. Minder moeheid/hoofdpijn, beter in je vel zitten, opruimen, afsluiten van een periode, leefstijlverbetering, goed voor je lichaam bezig zijn, beter signalen herkennen van je lichaam
  4. Reiniging
  5. Start van een nieuwe leefstijl met ook na het vasten een goed en gezond voedingspatroon

Doe mee aan het gratis webinar!

Op dinsdag 11 februari vindt het ‘Natuurlijk Spreekuur’ met Bianca van den Heuvel plaats van 20.30 uur tot 21:30 uur. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden.

Om deel te nemen aan het webinar heb je het volgende nodig:

  • Computer of laptop met internetverbinding
  • Geluid (je hebt geen microfoon nodig, je hoeft niet terug te praten)

Wanneer je je hier aanmeldt ontvang je vlak voor het begin van het webinar een mailtje met een link, waar je op kunt klikken om ‘in de uitzending’ te komen.

Wat wil jij weten over detoxen?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading