10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Detoxen, hoe doe je dat? Kijk het Natuurlijk Spreekuur!
11 februari 2014 
2 min. leestijd

Detoxen, hoe doe je dat? Kijk het Natuurlijk Spreekuur!

Ben je gezond en wil je gezond blijven? Voel je net iets tè veel vermoeidheid of voelt je lijf zwaar of opgeblazen? Wil je wel consuminderen, maar kun je een steuntje in de rug gebruiken? Wil je fit en vitaal worden in 2014? Een detox kan zeker uitkomst bieden!

Op dinsdagavond 11 februari om 20.30 uur organiseert Miss Natural een gratis webinar met orthomoleculair diëtist Bianca van den Heuvel, over het hoe en wat van detoxen. Wil jij alles weten over het reinigen van je lichaam en geest? Zorg dan dat je erbij bent!

 

Waarom zou je detoxen?

  1. Preventief
  2. Gezondheidsverbetering
  3. Minder moeheid/hoofdpijn, beter in je vel zitten, opruimen, afsluiten van een periode, leefstijlverbetering, goed voor je lichaam bezig zijn, beter signalen herkennen van je lichaam
  4. Reiniging
  5. Start van een nieuwe leefstijl met ook na het vasten een goed en gezond voedingspatroon

Doe mee aan het gratis webinar!

Op dinsdag 11 februari vindt het ‘Natuurlijk Spreekuur’ met Bianca van den Heuvel plaats van 20.30 uur tot 21:30 uur. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden.

Om deel te nemen aan het webinar heb je het volgende nodig:

  • Computer of laptop met internetverbinding
  • Geluid (je hebt geen microfoon nodig, je hoeft niet terug te praten)

Wanneer je je hier aanmeldt ontvang je vlak voor het begin van het webinar een mailtje met een link, waar je op kunt klikken om ‘in de uitzending’ te komen.

Wat wil jij weten over detoxen?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.