datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Hoe zit jouw Miss Natural Kerstmenu eruit?
21 december 2013 
1 min. leestijd

Hoe zit jouw Miss Natural Kerstmenu eruit?

Organiseer jij dit jaar het kerstdiner en wil je het zo gezond en natuurlijk mogelijk houden? Goed idee! Zo weet je zeker dat je zonder vervelende klachten de feestdagen doorkomt en bovendien kun je je visite laten zien hoe lekker puur natuur kan zijn!

Ik ben ontzettend benieuwd hoe jouw Natural Kerstmenu er dit jaar uit ziet. Ben je er nog niet helemaal uit? Dan geef ik je graag enkele tips en recepten, die het zeker goed zullen doen op de kersttafel. Eet smakelijk!

Natural Kerstdiner 1

Dit kerstmenu is bijna vegetarisch, op de langoustines na. Ga je toch liever voor vega? Dan kun je de langoustines natuurlijk gewoon weghalen. Of je vervangt het voorgerecht voor het soepje uit het menu hieronder!

Voorgerecht:

Kikkererwtensoep met langoustines

Hoofdgerecht:

Risotto met pompoen

Nagerecht:

Mango-Citroenmousse of Bramenkruimeltaart

Natural Kerstdiner 2

Voor wat meer keuze geven we je een extra driegangenmenu met natuurlijk lekkere gerechten. Kun jij kiezen?

Voorgerecht:

Bietensoep met verse gember

Hoofdgerecht:

Gebakken zalm en geroerbakte spinazie

Nagerecht:

Worteltaart met stevia

Voor op het buffet

Een buffet bevat meestal soep, salades, brood en allerlei kleine hapjes. Geen probleem voor de Miss Natural! Zeker niet met deze gemakkelijke soeprecepten. En wat dacht je van wat plakken zuurdesembrood bij de soep, belegd met zalm, groentespread, geitenkaas en honing, avocado… Ook lekker en praktisch voor een buffet is een pizza. Deze kun je in stukken verdelen en je kunt ‘m ook de dag van tevoren klaarmaken en later even opwarmen in de oven. Wil je echt iets bijzonders en heb je zin om lekker creatief aan de slag te gaan in de keuken, maak dan eens sushi van quinoa!

Snacks op de kersttafel

Ook de snacks op de tafel kunnen lekker en gezond zijn. Naast een crudité van allerlei groenten (komkommer, paprika, tomaatjes, selderij, bloemkool…) zijn er nog talloze andere mogelijkheden. Nootjes bijvoorbeeld, of popcorn, of spelt- of zuurdesembrood met lekker beleg. Ook zijn er bij natuurwinkel zoutjes verkrijgbaar met geitenkaas en zonder suiker, en ook chips zonder toevoegingen. Voor de zoetekauw is er pure chocolade, of een lekkere Fudge met Pecannoten.

Eet smakelijk!

Hoe zit jouw Miss Natural Kerstmenu eruit?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading