datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Kom uit je winterslaap! Het is tijd voor een Lente Detox
16 maart 2018 
2 min. leestijd

Kom uit je winterslaap! Het is tijd voor een Lente Detox

Het is tijd om wakker te worden uit je winterslaap! Een nieuw seizoen is de ideale gelegenheid om je lichaam en geest grondig te reinigen met een detox. In de winter wil je lichaam warm blijven en houdt het meer voedingsstoffen (en vet) vast, je lichaam is dan, net als de rest van de natuur, in een soort rust toestand. Het is nu tijd geworden om je lichaam weer wakker te maken! Nu de zon zich weer vaker laat zien is dat vet laagje niet meer nodig. 

Tijd voor een Lente Detox!

Zelf heb ik deze periode van het jaar enorme behoefte om mijn lichaam en geest extra gezond te voeden en eens flink op te schonen. Er zijn verschillende manier om te detoxen. Je kunt een periode zonder koffie, frisdrank, alcohol, suiker, zoetstoffen, kant-en-klaar producten, e-nummers, eten uit blik, vlees, vis, gefrituurd voedsel, zuivelproducten, eieren, pasta, rijst en brood. In plaats daarvan eet je meer groenten en fruit door het maken van;

Groene smoothies 21 dagen Groene Smoothie Challenge
Zelfgemaakte soepen en sappen > Clean Start 21 dagen detox
Ontbijt, lunch en diner met extra groenten > 3 x per dag Groente Challenge

De voordelen van detoxen

Door middel van een detox zorg je ervoor dat de giftige stoffen in je lichaam snel worden afgevoerd en tegelijkertijd krijg je alleen maar voedingsstoffen binnen die je lichaam gezonder maken.

 • Je krijgt meer energie
 • Minder overtollige kilo’s
 • Minder hoofdpijn
 • Een zelfverzekerd gevoel
 • Bewust zijn van wat voeding met je doet
 • Letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel zitten
 • Minder ‘kleine kwaaltjes’ als huidklachten, kramp, gewrichts- of spierpijn

Wij voelen ons fantastisch! Energie, fit, schoon, we slapen lekker en genieten meer van het eten. Daarbij is mijn man 8 kilo afgevallen en ik 5 kilo. Maar bovenal onze vruchtbaarheidsbehandeling is aangeslagen! Ik ben in verwachting! En ik weet zeker dat deze gezonde en gevarieerde detox daaraan heeft bijgedragen.

Marianne, 28 jaar uit Volendam

detox-voordelen

Is een detox iets voor mij?

Beantwoord de volgende 6 vragen om hier achter te komen:

 1. Wil je energieker zijn en je fit voelen?
 2. Wil je (letterlijk en figuurlijk) beter in je vel zitten?
 3. Wil je meer bewust omgaan met voeding?
 4. Ben je benieuwd naar een natuurlijke levensstijl?
 5. Ben je toe aan een nieuwe, schone start?
 6. Kun je wel wat motivatie gebruiken?

Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt en je wilt graag meer weten over detoxen en natuurlijk eten, dan is de Clean Start 21 dagen detox bedoeld voor jou!

Ik ben altijd een moeilijke eter geweest dus ik was bang dat ik heel veel recepten niet lekker zou vinden. Maar wat schepte mijn verbazing. Ik heb bijna alles gegeten en vond bijna alles lekker! Ik denk dat ik 95% van de recepten erg lekker vond, er aan alles heel veel smaak. Ik heb de detox goed kunnen volhouden, zonder honger!

Lisanne, 27 jaar uit Pijnacker

100-detox-recepten100 Detox Recepten

Naast de online cursus ‘Clean Start, waarbij je elke dag stap voor stap begeleiding krijgt om schoon door het leven te gaan, krijg je ook een e-book met 100 Detox Recepten voor ontbijt, lunch, diner, sappen, soepen en snacks.

Wat is er lekkerder dan een nieuwe start te maken in een schoon lichaam met een paar kilo minder? En om je helemaal zelfverzekerd, gezond en energiek te voelen! Dat kun je allemaal bereiken door je lichaam een grote schoonmaak te geven met een detox.

Maak ook een frisse nieuwe start!

Wil je ook ervaren welk effect een detox heeft op jouw gezondheid heeft? Geef je dan op en ontvang tijdelijk een aantrekkelijke korting. Wacht niet langer en gun jezelf een ‘Clean Start’.

Wat doe jij in het voorjaar om je lichaam wakker te maken?

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading