datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Linda lijnt om af te vallen voor die klote bikini
16 juni 2012 
3 min. leestijd

Linda lijnt om af te vallen voor die klote bikini

Linda lijnt om af te vallen voor die klote bikiniOp 1 juni is Linda de Mol begonnen met lijnen om af te vallen voor die klote bikini, zoals ze dat zelf zo mooi zegt. Gisteren kon je op haar dagelijkse blog lezen dat ze in deze eerste 2 weken heel blij is dat er nu al 2 kilo van af zijn.

Linda roept haar lezers op om samen met haar 6 weken lang te gaan lijnen om zo 1 kilo per week af te vallen en te kunnen stralen in bikini deze zomer. Linda biedt haar lezers verder geen echte richtlijnen en noemt het geen streng dieet. Zelf gaat ze minimaal 3 x per week pittig sporten met personal trainer Carlos Lens, geen tussendoortjes, geen alcohol en na 20.30 uur alleen nog water en thee.

Ik ben 47, mijn BMI is verre van laag en ik weeg … zucht … nee, dat zeg ik niet,’ schrijft Linda de Mol in haar editorial van deze maand. Linda lijnt.

Lijnen voor de zomer in bikini

En dan denk ik, ja, voor veel vrouwen is dit een jaarlijks terugkerend probleem; Hoe zie ik er (dit jaar) uit in bikini? Bikini’s hebben we genoeg. De meeste vrouwen hebben gemiddeld toch wel vier verschillende exemplaren in de kast liggen. Veel vrouwen nemen zich dan ook elk jaar voor; Dit wordt mijn zomer en ik verschijn dit jaar op mijn slankst op het strand. Om er begin september na het bekijken van de vakantiefoto’s achter te komen dat dit helaas weer niet is gelukt.

Het hele jaar jouw bikini-lookIk heb het hele jaar mijn bikini-look

Sinds ik natuurlijk ben gaan eten (onbewerkt, biologisch en vers) heb ik het hele jaar mijn bikini-look! Welke maand het ook is, je kunt mij altijd uitnodigen om mee te gaan naar de sauna, het zwembad of het strand. Ik ben er klaar voor! Hoe fijn is dat? Nooit te hoeven lijnen omdat je natuurlijk bent gaan eten.

Nooit meer lijnen en blijvend slank

Dus Linda, speciaal voor jou en jouw lezers die samen met je aan het lijnen zijn voor die klote bikini. Hoe zouden jullie het vinden als er een blijvende oplossing zou zijn en je het hele jaar door klaar bent voor je bikini? Geweldig toch? Geen vreemd dieet, rare voedselcombinaties of onthoudingen en al helemaal geen calorieën tellen! Gewoon eten waar je lichaam blij van wordt en jij na verloop van tijd ook, lees slank! Deze blijvende oplossing is natuurlijk eten, puur, onbewerkt en zonder toevoeging van lichaamsvreemde stoffen als chemische bestrijdingsmiddelen, e-nummers én geraffineerde suiker!

Bekijk mijn persoonlijke videoboodschap aan Linda de Mol

Vermijd slechts 1 ingrediënt en voel je energieker én kilo’s lichter

De meest effectieve manier om natuurlijk te gaan eten is door geraffineerde suiker te mijden. Want doordat je suiker gaat elimineren komt je automatisch uit op een natuurlijk voedingspatroon. Niet heel eenvoudig overigens hoor! Suiker zit namelijk overal in…. brood, soepen, sauzen, vruchtenyoghurt en nog veel meer ogenschijnlijk gezonde producten. Al die extra toegevoegde suikers heeft je lichaam echt niet nodig.
Ook al doet de Suiker Stichting je dit geloven.

Gratis kennismaking met cursus “40 dagen zonder Suiker”

Beste Linda, graag bied ik jou en je lezers de mogelijkheid om kennis te maken met de natuurlijke levensstijl en de mogelijkheid om de cursus “40 dagen zonder Suiker” te volgen. Ik weet zeker dat deze cursus ook jouw etende leven zal veranderen, net zoals dit is gebeurt bij al ruim 500 deelnemers aan deze online cursus. Lees hier enkele resultaten. Laat het mij weten en ik stuur je jouw inloggegevens!Gratis Preview Deel 1 Cursus 40 dagen zonder Suiker

Wil jij ook weten hoe je natuurlijk kunt gaan eten, je energieker kunt voelen en kunt afvallen zonder te lijnen? Dan bied ik je de mogelijkheid om deel 1 van de cursus “40 dagen zonder Suiker” gratis te downloaden. Ik weet zeker dat deze cursus ook jouw leven zal veranderen!

Linda, ik wens je een heel mooie zomer en weet zeker dat je jouw afslankdoel gaat halen binnen de gestelde 6 weken. Daar heb ik alle vertrouwen in!

Ga jij deze zomer in bikini?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Sonja
Door

Sonja

op 16 Jun 2012

Doen Linda! Ben minstens zo vaak op dieet geweest als jij, maar heb nog nooit zo vrolijk "gelijnd" als nu. Weeg 9 kilo minder en voel me zo fit!

Linda
Door

Linda

op 17 Jun 2012

Wat leuk! Ik ben benieuwd of Linda de Mol deze boodschap ook daadwerkelijk ontvangen heeft. Heb je haar gemaild/ gebeld ofzo? PS: Ik ben een andere Linda, hoor ;)

Carolien
Door

Carolien

op 18 Jun 2012

Van wie moeten wij eigenlijk in een bikini? Lekkere cirkel zo, omdat WIJ vinden dat we in een bikini moeten, vinden WIJ ook dat we slank moeten zijn, en daar klagen WIJ dan weer over. Als je niet in een bikini hoeft (van wie dan?), hoef je niet op dieet, hoef je niet te klagen, is het leven bij voorbaat al een stuk zonniger. Heb al jaren een te hoge BMI, heb al jaren geen bikini aangehad en ben toch heel blij (en fit!). Oh ja, zon is trouwens helemaal niet goed, aan die kleren, bescherm jezelf tegen huidkanker!!!

Nienke
Door

Nienke

op 18 Jun 2012

@ Carolien, je hebt wel zon nodig om vitamine D aan te maken.... en ik kan me voorstellen dat als je dat in bikini doet, dat je er dan meer aan hebt dan wanneer alleen je hoofd in aanraking komt met de zon. Maar je punt dat je niet in bikini hoeft is een goeie... je kan ook sch*t hebben aan andere mensen en in bikini gaan omdat je dat zelf leuk vindt...

Sietske
Door

Sietske

op 03 Jul 2012

Ik snap niet dat mensen niet begrijpen dat als je gewoon natural eet je niet hoeft te dieten. Gaat er gewoon niet in bij een hoop mensen.

Susanna Redeker
Door

Susanna Redeker

op 07 Jul 2012

Mijn eerste reactie is: tja een personal trainer, ik denk dat meer dan de helft van de mensen die niet kunnen betalen.... Maar ik ga liever voor de naturel, goed eten en lekker op de fiets stappen!!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading