datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Samen Natuurlijk Zwanger Worden met het PreConceptie Programma
02 oktober 2017 
7 min. leestijd

Samen Natuurlijk Zwanger Worden met het PreConceptie Programma

Een jaar geleden ben ik 9 koppels met een langdurige kinderwens gaan volgen. Samen bezochten wij artsen en professionals om de natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen en de kans op een spontane zwangerschap te vergroten. De eerste twee Samen Natuurlijk Zwanger Worden baby’s zijn nu geboren!

Natuurlijk Zwanger worden mét PCOS

Uit alle aanmeldingen voor deelname selecteerden wij ook Ilse en Rafael uit het Brabantse Haaren. Na het uitstrijkje kreeg ze te horen dat ze misschien wel PAB3B had en begon de reeks bezoeken aan het ziekenhuis. Gelukkig bleken de onrustige cellen geen kanker, maar Ilse bleef pijn houden rechtsonder in haar buik. Ook na een uitgebreide buikecho kwamen ze niet achter de oorzaak. Pas na nóg een echo zag een gynaecoloog wel degelijk iets. Ilse; “Ze vroeg of ik een kinderwens had. We waren dan nog wel niet zo lang bezig, maar we hadden zeker een kinderwens! Zij zei toen dat ik het kon blijven proberen maar het waarschijnlijk op een natuurlijke manier nooit zou gaan lukken. Op de echo was namelijk te zien dat ik PCOS (polycysteus ovarium syndroom) had”.

ilse-rafael-zwanger

Hormoonbehandelingen

Op advies zijn Ilse en Rafael direct gestart met hormoonbehandelingen, maar daar voelden zij zich toch niet prettig bij. Toen zij de oproep van Miss Natural zagen voor Samen Natuurlijk Zwanger Worden reageerden zij dan ook direct. Rafael; “Toen we de oproep zagen wisten we meteen dat dit precies wat voor ons was! Het had zo moeten zijn, net op het juiste moment! Wel vonden we het natuurlijk heel spannend. Want we zouden ook gefilmd worden.

Samen Natuurlijk Zwanger Worden

In september 2016 kwam Eva bij ons thuis voor een eerste kennismaking en het interview. We zouden bij verschillende professionals langs gaan die ons konden helpen om een zwangerschap op een natuurlijke manier te vergroten. Daarnaast zouden we ook verschillende bijeenkomsten hebben met de andere koppels om verhalen uit te wisselen en elkaar te motiveren en te steunen”. Samen met Ilse en Rafael bezocht ik verschillende professionals waaronder een fertiliteitsarts. Daarnaast kregen zij toegang tot de 21 dagen Clean Start en 40 dagen zonder Suiker van Miss Natural. Om de kwaliteit van de ei- en zaadcellen te ondersteunen ontvingen ze beiden gedurende de gehele periode het natuurlijke en wetenschappelijk onderzochte voedingssupplement Pre-Pregnant.

ilse-rafael-loli

Weer een regelmatige cyclus

Ilse; “Ondertussen was mijn cyclus vrij regelmatig geworden. Ik menstrueerde elke 3 weken. Nog niet een cyclus van 28 dagen, maar dat was niet erg. Het was in ieder geval regelmatig en lang genoeg om toch te kunnen ovuleren. Om zeker te weten dat ik ovuleerde begon ik met het testen van mijn ovulatie. Uit de ovulatietesten kwam niets uit. Balen, maar ik hield toch vol met testen. In oktober 2016 was ik al een paar dagen niet ongesteld. Ik durfde nog niet te hopen, maar ik kocht toch al een zwangerschapstest. De zwangerschapstest was helaas negatief. Ik was teleurgesteld! Ik had het wel verwacht maar er was toch een beetje hoop. Maar ik zag het ook positief. Het zou namelijk natuurlijk ook kunnen dat mijn cyclus van 21 naar 28 dagen ging, een normale menstruatiecyclus! Maar toen ik na de 28 dagen nog steeds niet ongesteld werd, deed ik toch maar weer een zwangerschapstest. Na nog veel meer testen van verschillende merken en uiteindelijk een bloedtest bij de huisarts kregen Ilse en Rafael het lang verwachtte bericht; Ilse is zwanger! Op 26 juli 2017 is hun dochter Loli geboren. Bekijk hier het complete verhaal van Ise en Rafael >>>

Mijn onvervulde kinderwens

Ook ik hoorde bij 1 van de 6 stellen die vruchtbaarheidsproblemen had. Mijn onvervulde kinderwens heeft tot grote frustratie geleid. In de periode dat ik niet zwanger werd had ik heel veel vragen. Want waarom lukte het niet om natuurlijk zwanger te worden? En waarom verlegde ik steeds mijn grenzen en ben ik uiteindelijk in het medische circuit beland? En waarom lukt het mij 5 jaar later wel om natuurlijk zwanger te worden? Daarom ging ik op onderzoek uit en de kennis die ik heb opgedaan is nu beschikbaar.

Samen-Natuurlijk-Zwanger-Worden-Webinar

IUI, IVF en ICSI niet als eerste hulpmiddel

Geweldig dat het medische traject bestaat, maar niet als eerste hulpmiddel en zeker niet als enige hulpmiddel! Als een zwangerschap uitblijft heeft dit een reden en dan is het belangrijk om de oorzaak van het probleem te verhelpen in plaats van stappen in het proces over te gaan slaan zoals met IUI, IVF en ICSI gedaan wordt. Wat mij opviel was dat er in het ziekenhuis niet naar mijn levensstijl werd gevraagd. Ja, ze vragen of je rookt, drinkt of drugs gebruikt en als je veel overgewicht hebt dan krijg je het advies om af te vallen. Meer niet! Ik weet nu dat veel meer levensstijlfactoren een rol spelen bij gezond natuurlijk zwanger worden. Daarom ben ik 9 koppels gaan helpen. Niet alleen hoop ik deze koppels te helpen, maar ook andere koppels met een onvervulde zwangerschap. De docu-serie ‘Samen Natuurlijk Zwanger Worden’ is nu voor iedereen beschikbaar en de kennis die daarin wordt gedeeld in het PreConceptie Programma voor iedereen toepasbaar.

PreConceptie Programma

Vruchtbaarheidsproblemen zijn landelijk in ongeveer 30% van de gevallen te wijten aan problemen bij de vrouw, 30% is te wijten aan problemen bij de man en in 30% van de gevallen gaat het om een compatibiliteitsprobleem of een gecombineerd probleem. Onvruchtbaarheid kan in ongeveer 10% van de gevallen nog steeds niet worden verklaard (idiopathisch). Of anders gezegd; niet in een medisch hokje worden geplaatst! Uiteindelijk is zwanger worden iets dat je samen doet en is het een probleem van jullie beide! De meeste stellen weten dat het verstandig is om te stoppen met roken en drinken als je zwanger wilt worden, maar een verder voorbereiding is er meestal niet. Pas op het moment dat er een positieve zwangerschapstest is, zal de vrouw zich gaan bezighouden met welke voeding ze nu vooral niet mag eten. Een gemiste kans!!!

Jullie kunnen samen meer doen dan je denkt!

Want juist in de fase vóórdat er een zwangerschap plaatsvindt, de PreConceptie fase, kunnen jullie je optimaal voorbereiden op een natuurlijke zwangerschap en bovendien gezonde baby. Zodra je al zwanger bent is het echt te laat! Jullie baby wordt namelijk gemaakt vanuit jullie materiaal; haar eicel en zijn zaadcel. Het is daarom van enorm belang dat deze cellen in optimale conditie verkeren en voorzien zijn van de juiste voedingsstoffen om een zwangerschap mogelijk te maken.

Drie belangrijke vragen voor jou en je partner; Hebben jullie schone lichaamscellen? Zijn jullie cellen optimaal voorzien van de juiste voedingsstoffen? Weten jullie wat je zelf kunt doen om je op een zwangerschap voor te bereiden? Ik begrijp dat het antwoord op de eerste 2 vragen best lastig te beantwoorden is. Zwanger worden is namelijk topsport en iets dat je samen doet. Jullie lichaam dient in topconditie te zijn om deze topprestatie te kunnen leveren. In de lichaamscellen dienen namelijk alle bouwstenen aanwezig te zijn om een gezonde baby te kunnen ‘maken’. Helaas hebben we niet altijd meer voldoende van deze bouwstenen (micronutriënten) in ons lichaam. Daarnaast is ons lichaam vervuild en ervaren we veel stress wat weer een extra belemmering vormt om een natuurlijke zwangerschap mogelijk te maken. Door je lichaam schoon te maken, optimaal te voeden en te ondersteunen met voedingssupplementen, voor vrouw én man, zorgen jullie er voor dat de natuurlijke vruchtbaarheid hersteld kan worden en een natuurlijke zwangerschap mogelijk. Door het volgen van een PreConceptie Programma kunnen jullie je lichaam voorbereiden op een zwangerschap.

Samen met een team van professionals heb ik voor jullie het PreConceptie Programma ontwikkeld. Het is een online programma gericht op koppels die zelf hun vruchtbaarheid willen vergroten.

preconceptie

 

Nieuwe stellen gezocht met een kinderwens

Wil je weten wat je zelf kunt doen om je vruchtbaarheid te vergroten? Willen jullie graag zwanger worden maar laat een spontane zwangerschap nog op zich wachten? Willen jullie je optimaal voorbereiden voor een zwangerschap? Geef je de voorkeur aan een natuurlijke, niet kunstmatige, manier van zwanger worden? Of staat er juist een IVF of ICSI behandeling gepland en wil je deze natuurlijk ondersteunen? Volg dan het PreConceptie Programma!

Tijdens dit programma ga je het volgende ontdekken;

  1. Persoonlijke verhalen. Eva en andere koppels vertellen over hun persoonlijke traject om zwanger te worden. De zoektocht die zij gedaan hebben en alles wat zij hebben geprobeerd om zwanger te worden.
  2. Waarom ontgiften? Hoe je lichaam vervuilt raakt, welke klachten daardoor kunnen ontstaan en welke invloed dit kan hebben op jullie vruchtbaarheid. Jullie gaan ook samen de Clean Start 21 dagen detox doen.
  3. Het belang van voeding. Welke voeding je beter niet kunt eten als je zwanger wilt worden en welke voeding juist wel! Het belang van biologisch, suikervrij en zo natuurlijk mogelijk eten. Je krijgt hiervoor advies en recepten.
  4. Wat je zelf kunt doen aan je levensstijl. Hoe je zelf de kwaliteit van de ei- en zaadcellen kunt beïnvloeden. Deze hebben namelijk een levenslange invloed op de gezondheid van jullie toekomstige kind.
  5. De belangrijke bijdrage van de man. Wat je als man allemaal kunt doen. De man heeft een net zo belangrijke rol als de vrouw: zwanger worden doe je immers samen!
  6. De rol van voedingssupplementen. Welke vitamines en mineralen belangrijk zijn om je lichaam voor te bereiden op een (voldragen) zwangerschap. En waarom je Pre-Pregnant het beste kunt gebruiken.
  7. Stress voorkomen. Waarom een zwangerschap uitblijft bij veel stress en wat je kunt doen om meer ontspannen en zorgelozer in het leven te staan. Ontdek hoe je jouw herstelvermogen kunt verbeteren.
  8. Alternatieven voor het medische traject. Welke stappen jullie kunnen nemen voordat je besluit te starten met reguliere vruchtbaarheidsbehandelingen als IUI, IVF en ICSI. Met adviezen van fertiliteitsartsen en orthomoleculair therapeuten.
  9. Omgaan met emoties en frustraties. Hoe je na een teleurstelling (weer ongesteld of een miskraam) toch positief kunt blijven en hoopvol voor de toekomst. Hoe zorg je er voor dat je kinderwens geen kinderdoel wordt.
  10. Zwanger worden met PASSIE! Hoe jullie je seksleven een frisse nieuwe boost kun geven en kunt zorgen voor meer passie in de slaapkamer zodat er positieve lichaamsenergie gaat stromen.

Interview met Ilse en Rafael in Talk Show

In een live uitzending van de Miss Natural Talk Show praat Eva van Zeeland met Rafael en Ilse Fernandez over hun deelname aan het programma ‘Samen Natuurlijk Zwanger Worden‘. Je kunt hier een reminder ontvangen om de live uitzending vanuit huis te bekijken >> 

 

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 06 Oct 2017

Ik ben zo trots op de bereikte resultaten en al de kennis en ervaring die wij tijdens het maken van de serie hebben gekregen!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading