datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Het is jouw feest! Creëer je eigen werkelijkheid!
18 november 2013 
7 min. leestijd

Het is jouw feest! Creëer je eigen werkelijkheid!

Nou eigenlijk is het vandaag mijn feest! Vandaag vier ik namelijk mijn 38e verjaardag. En zoals elk jaar vind ik het leuk om terug te kijken naar wat het afgelopen jaar mij gebracht heeft. En dan is ‘brengen’ eigenlijk niet helemaal het juiste woord. Ik ben namelijk van mening dat je jouw eigen werkelijkheid kunt creëren en datgene dat je graag wilt naar je toe kunt trekken. Dat sluit niet uit dat een heleboel zaken ook anders zullen verlopen, maar dan leg ik mij daar bij neer en vertrouw er op dat dit voor nu het juiste zal zijn.

Voor alles in het leven is een juist moment en dat kun je niet forseren hoe graag je iets ook wilt.

Mijn mantra van het afgelopen jaar was dan ook;

Everything comes to you in the right moment. Just be patient!

Een zalm die tegen de stroom opzwemt

En vooral dat laatste is niet mijn sterkste eigenschap; geduld. Ik vergelijk mijzelf vaak met een zalm die tegen de stroom op zwemt. Niet eens probeert tegen de stroom op te zwemmen, maar dat ook gewoon kan! Maar in de praktijk trek je zaken dan niet dichter naar je toe, maar drijven ze juist verder weg. Conclusie; bedenk wat je wilt, schrijf het op, spreek het uit en laat het dan in vertrouwen dat het komt… gaan! Dus geen weerstand, maar laat je meevoeren met de stroom in plaats van er heel hard in mee te zwemmen.

Huis te koop

Ik zou bijvoorbeeld heel graag mijn huis verkopen, ook daar heb ik zelf maar deels invloed op. ‘Erg moe word ik van opmerking als; Ja, je huis verkopen is in deze tijd erg moeilijk’ of ‘Kijkers krijgen zal nu wel heel lastig worden’. Ik houd niet van deze praat-maar-na-zinnen en ben van mening dat je beter een positieve houding kunt aanneming ook al denkt de rest van de wereld daar anders over! Het huis staat nu ruim 1 jaar te koop, heeft best veel kijkers gehad, maar nog geen bod en toen het ‘Te Koop’ bord er tijdens een storm afwaaide zag ik dat als een teken. Deze maand heb ik voor de 3e keer een nieuwe makelaar de opdracht gegeven om mijn huis te verkopen.

Mijn inzicht op Ibiza

Nu gaat het gebeuren!!! Waarom ik dit denk? Omdat ik nu weet wat ik wil als ik mijn huis verkoop. Als iemand mij vroeg waar ik ging wonen als ik mijn huis verkocht zei ik altijd; “Ah, dat zie ik dan wel”, “Komt wel goed” of “Er is genoeg te huur”. Tijdens de Miss Natural Inspiratie & Relax week op Ibiza in oktober realiseerde ik mij ineens wat ik aan het zeggen was. Dit was totaal geen duidelijke boodschap! Hoezo had ik niet bedacht wat ik wilde doen als ik mijn huis verkoop, waarom had ik geen plan? En toen, achter in de Jeep op een hobbelende Ibiza weg had ik het; ik weet best wat ik wil!

Een woon-werkboerderij voor Miss Natural

Terug bij de finca waar wij verbleven op Ibiza schreef ik in 5 minuten al mijn plannen in mijn notitieboekje. Een woon-werkboerderij wil ik voor Miss Natural. Een boerderij met een grote leefkeuken die grenst aan een biologische moestuin en kruidentuin met kippen waar vanuit de heerlijkste gerechten worden bereid en geserveerd aan de lange tafel met openhaard op tafelhoogte. Aan de keukentafel interview ik mijn gasten en zal ik wekelijks met een kok, auteur of bijzonder persoon in gesprek gaan over de natuurlijke levensstijl. Een echt Miss Natural Home dat open staat voor workshops, trainingen en coachsessies en vooral een plek is waar je geïnspireerd wordt tot de natuurlijk leven.

Ik was nog niet thuis en mijn idee kreeg al vorm toen ik mensen over mijn plannen ging vertellen. Zo mooi hoe dat gaat! Ik ben dan ook helemaal gerust dat al mijn wensen werkelijkheid zullen worden.

Nieuwe inzichten in de liefde

Ook dit afgelopen jaar ben ik weer onbezonnen verliefd geworden op een hele bijzondere man, die na 6 maanden mij toch moest opbiechten dat hij niet verliefd was. Voor de 2e keer in 1 jaar werd mijn hart gebroken. Gelukkig duurde deze keer het verdriet niet lang (2 dagen slechts en daarna 3 hele leuke dagen op Ibiza) omdat ik mij al heel snel realiseerde dat ik al weer concessies aan het maken was. En dat was nu juist niet meer de bedoeling! Dit afgelopen jaar ben ik juist meer mijzelf geworden dan ik ooit was.

Houden van iemand of het gevoel dat iemand je geeft

Zo kwam ik deze zomer mijn allereerst vriendje weer tegen. We waren allebei 15 jaar en ontdekten elkaar toen in 3 maanden als vriendje/vriendinnetje. Door hem kreeg ik deze zomer tijdens nog een mooie surfvakantie in Zuid-Frankrijk het inzicht dat er een verschil is tussen van iemand houden en houden van het gevoel dat iemand je geeft. Dat was voor mij echt een openbaring! Daarna ben ik nog beter gaan luisteren en voelen of ik wel echt verliefd ben op een man. Ja, ik word snel verliefd! Maar dat was tot nu toe vooral met mijn hoofd realiseer ik mij nu… fijn om dat ontdekt te hebben.

Nominatie Telegraaf VROUW award

Erkenning is ook altijd leuk om te geven, zoals wij dit jaar weer deden bij de Miss Natural Awards en Mayke Teurlings mocht stralen en naar huis ging met geweldige prijzen zoals een Sonnevelt Opleiding t.w.v. €1.500. Dat ik dit jaar ook zelf genomineerd werd was een totale verrassing! In de categorie ‘gezond & fit’ werd Miss Natural genomineerd voor de Telegraaf VROUW Award. De uitslag was heel spannend en werd pas bekend tijdens een groots diner in juni.

Nominatie VIVA400 award

Deze maand, op 26 november, zal de VIVA400 Award uitgereikt worden en in de categorie ‘online entrepeneurs’ ben ik genomineerd met mijn bedrijf Miss Natural Lifestyle. Hopelijk mag ik deze award in ontvangst nemen! Het winnen van deze award zorgt er voor dat natuurlijk leven en biologisch eten nog meer bekendheid zal krijgen en draagt bij aan mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren tot een natuurlijke levensstijl! Ik breng graag mensen en kennis bij elkaar en faciliteer hierin middels een platform en community waar gelijkgestemden elkaar kunnen vinden. Persoonlijk word ik enorm enthousiast als ik mensen kan inspireren en motiveren tot een positieve verandering in hun leven, op welk gebied dan ook. Mijn missie is dan ook om met Miss Natural zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot een blijvende verandering in hun leven waardoor ze gelukkig en positief in het leven zullen staan.

Een bewogen jaar met veel vernieuwing

Ik kijk terug op een bewogen jaar met veel vernieuwing waarin ik heel veel mooie momenten heb mogen meemaken, landen heb bezocht en inspirerende mensen heb ontmoet. Doordat ik altijd open sta voor verandering en vooral mijn eigen slingers ophang ben en blijf ik heel positief. En zoals mijn jongens dagelijks even aan mij vragen; Mama, ben je blij? Zeg ik; Ja, mama is blij, heel blij!

5 Tips voor het creëren van je eigen werkelijkheid

  1. Bedenk wat je wilt; wees niet bescheiden, alles kan! Denk niet in onmogelijkheden en in hoe en wat? Dat is niet jouw zorg!
  2. Wees concreet en specifiek; beschrijf je wens zo gedetailleerd mogelijk (voorbeeld: openhaard op tafelhoogte in de keuken)
  3. Schrijf je wensen op; pak een mooi schrift of notitieboekje en schrijf daarin al je wensen uit. Nog krachtiger; teken ze!
  4. Visualiseer je wens; maak het echt; doe alsof je het al hebt of bent, maak een proefrit in je hoofd of in het echt!
  5. Spreek je wens uit; als je uitspreekt wat je wilt of gaat doen, dan zul je de juiste mensen aantrekken die jou verder helpen jouw droom te realiseren.

Lucky me!

Woensdag 6 november ben ik gaan kijken bij een prachtige woon-werkboerderij tussen Den Bosch en Eindhoven. Een karakteristieke woonboerderij gelegen in een geweldig mooi natuurgebied. Geen idee hoe ik dit allemaal zou kunnen gaan realiseren, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit voor mij geregeld gaat worden. En weet je? In de keuken zit een openhaard op tafelhoogte!

To be continued…

Creëer jij je eigen werkelijkheid?

Handtekening-Miss-Natural

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Marie-Thérèse
Door

Marie-Thérèse

op 18 Nov 2013

Hoi Eva, proficiat met je verjaardag! Ik wens je een fijne dag toe vandaag. Vond de lancering van Evelien vrijdag erg leuk. Kijk uit naar de online cursus. Groet, Marie-Thérèse

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 18 Nov 2013

Dank je en zeker leuk je ontmoet te hebben!

Helma
Door

Helma

op 18 Nov 2013

Van Harte Gefeliciteerd! Leuk cadeautje omdat je jarig bent zo'n inspirerende mail met jouw toekomstplannen. Klinkt helemaal ideaal. Woon-werkboerderij buiten, eigen groente- en kruidentuin en je werk thuis. Klinkt als: Geweldig! Wil ik ook wel. Ik ben werkeloos momenteel. Nog personeel nodig? Ik ben creatief met eten, gek op kinderen (opleiding scw) en heb 10 jaar in de horeca gewerkt. Helaas is werken in de tuin maar beperkt mogelijk door een rugafwijking van 25%, maar ook die droom delen we blijkbaar. Veel plezier en geluk ermee in ieder geval. Ik weet zeker dat ik vanaf de zijlijn nog meer mee ga genieten van je leven en je werk. Een hele fijne dag en levensjaar, want je weet het misschien nog niet, maar na 40 wordt het leven nog leuker! Groetjes van Helma.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 18 Nov 2013

Hi Helma! Bedankt en ik zal aan je denken :)

Linda Sijtsma
Door

Linda Sijtsma

op 18 Nov 2013

Bedankt voor het delen van je verhaal! Gefeliciteerd en een super nieuw levensjaar toegewenst. Mooi.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 18 Nov 2013

Dank je Linda :)

Nadine
Door

Nadine

op 18 Nov 2013

Hai Eva , mooi verhaal, ik bewonder je vertrouwen in het universum! Eindelijk heb ik nu echt de tijd genomen om mezelf te leren kennen en wat mijn behoeftes zijn.....alsof ik in een 8baan zit...maar ik weet zeker als ik hier uitkom ik ook weet wat ik wil en blij ben met mezelf en goed en vol zelfvertrouwen in het leven sta.....dank voor je verhaal, lieve groet en heel veel succes..

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 18 Nov 2013

Dank je wel Nadine! En bedenk; aan elk achtbaanritje komt een einde en zonder die achtbaan is het leven ook geen pretpark ;)

Petra Overduin
Door

Petra Overduin

op 18 Nov 2013

Hoi Eva, van Harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik wens je een inspirerend nieuw levensjaar toe. Bij het lezen van je droom, een woon-werkboerderij moest ik denken aan een locatie waar ik pas ben geweest, misschien ken je het al, maar ik dacht ik schrijf het je even. Villa Augustus in Dordrecht, een bezoekje aan deze plek kan ik je echt aanraden het is een biologische winkel, met een hele grote bio-tuin en restaurant en hotel echt een hele mooie inspirerende plek. Doe het jezelf cadeau voor je verjaardag. Be Blessed,Petra

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 18 Nov 2013

Wat een leuke tip Petra, dank je daarvoor zal zeker even kijken!

Stella Pollack
Door

Stella Pollack

op 19 Nov 2013

Hallo Eva, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een gezond,succesvol maar bovenal gezegend levensjaar toegewenst. In ieder geval hoop ik dat jouw plannen gerealiseerd mogen worden. Groeten en een brassa's uit mijn mooi en geliefd Suriname! Stella

Vertrouwenspersoon
Door

Vertrouwenspersoon

op 26 Nov 2013

Eva is een ongelooflijke vrouw. Zoveel dynamiek. Ik wéét en begrijp het niet zo goed hoe je het doet, maar het is je toch allemaal gelukt. Gefeliciteerd Eva, je bent een rolmodel.

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine