datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Nieuw! Miss Natural Talk Show elke week LIVE!
08 juni 2017 
2 min. leestijd

Nieuw! Miss Natural Talk Show elke week LIVE!

Elke week is Eva van Zeeland met haar eigen Miss Natural Talk Show te zien. In een live uitzending op Facebook praat zij met inspirerende gasten over hun natuurlijke levensstijl. Tijdens de uitzending kun je vragen stellen door een reactie achter te laten en ook leuke prijzen winnen!

Je kunt de eerdere uitzendingen van de Miss Natural Talk Show op deze pagina bekijken. Dat is dus ook handig als je niet op Facebook zit. Mis geen enkele aflevering van de Miss Natural Talk Show en volg de evenementen van Miss Natural op Facebook!

talkshow

Miss Natural Talk Show dinsdag 6 juni

In deze uitzending praat Eva van Zeeland met Marianne Voorink van Miss W. natuurlijke cosmetica die ook de winnaar van de Op de cover actie zal opmaken. Deelnemer Jolanta van Helten sprak over haar passie voor natuurlijk leven en waarom zij graag gezinnen wil inspireren. Ook werden de voordelen voor suikervrij eten benoemd aan de hand van de documentaire “That Sugar”.

Miss Natural Talk Show dinsdag 30 mei

In de uitzending was natural skincare specialist Debbie van Weelden van Loïs Lee. Onder de kijkers werd een travelset van haar natuurlijk huidverzorgingslijn cadeau gedaan. Ook was Belinda de Troubaboer er bij en speelde op haar gitaar het Miss Natural op de cover lied. 

Bewaren

Miss Natural Talk Show 25 mei

In deze uitzending praat Eva van Zeeland met Op de cover deelnemer Lonneke Kloet over haar natuurlijke levensstijl. Deelt Eva haar tips om zelfverzekerd in bikini te gaan deze zomer. Ook de vrolijke Jenny de Rooy verteld waarom zij kans wil maken om als Miss Natural op de cover te staan.

Miss Natural Talk Show 23 mei

Lummie Marie Smit spreekt over haar passie (vanaf 40 min.) voor natuurlijk leven en waarom zij kans wil maken om te winnen als Miss Natural. Ook Marileen Louwers heeft een bijzonder verhaal (vanaf 53 min.) en motivatie dat je zeker even wilt bekijken. Tot slot vertellen Desiree van den Eng (vanaf 1 uur 7 min.) en de altijd vrolijke Daniella Picus (vanaf 1 uur 22 min.) waarom zij hun gezin natuurlijk opvoeden.

Bewaren

Miss Natural Talk Show 13 mei

Kim Moorman en Daphne van Wietmaschen komen uit hun comfortzone en delen hun inspirerende verhaal als Miss Naturals! Zo motiveren zij jou met hun natuurlijke levensstijl en maken zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan.

Mis geen enkele aflevering van de Miss Natural Talk Show en volg de evenementen van Miss Natural op Facebook!

Wie zou jij graag in de Miss Natural Talk Show zien?
Vertel het ons in een reactie!

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading