arrow_drop_up arrow_drop_down
Stem nu op jouw favoriete Miss Natural en Win mooie prijzen!
12 mei 2017 

Stem nu op jouw favoriete Miss Natural en Win mooie prijzen!

Zo, dat heb ik geweten! We kregen heel veel reacties voor mijn oproep: Wie wil er op de Miss Natural cover? Uit alle aanmeldingen hebben we inmiddels een selectie deelnemers gemaakt en deze stellen zichzelf graag aan jou voor! Al deze prachtige vrouwen komen uit hun comfortzone en delen hun inspirerende verhaal. Zo motiveren zij jou met hun natuurlijke levensstijl en maken zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan.

annelie-westerbaan

Herken jij je in het verhaal van Annelie Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

belinda-van-der-pool

Herken jij je in het verhaal van Belinda Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

daniella-picus

Herken jij je in het verhaal van Daniella Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

desiree-van-der-eng

Herken jij je in het verhaal van Desiree Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

evelien-bernabela

Herken jij je in het verhaal van Evelien Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

hanneke-tammes

Herken jij je in het verhaal van Hanneke Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

ietje-draaijer

Herken jij je in het verhaal van Ietje Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

ineke-van-dongen

Herken jij je in het verhaal van Ineke Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

https://missnatural.nl/stem-op-ineke-dongen-miss-natural-cover/

irma-de-wit

Herken jij je in het verhaal van Irma Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

iva-gration

Herken jij je in het verhaal van Iva Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Jaqueline-Ssegayi-Blankenstein

Herken jij je in het verhaal van Jacqueline Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

jenny-de-rooy

Herken jij je in het verhaal van Jenny Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

jolanta-van-helt

Herken jij je in het verhaal van Jolanta Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

judith-flapper

Herken jij je in het verhaal van Judith Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

karin-oudhoorn

Herken jij je in het verhaal van Karin Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

karin-van-rosmalen

Herken jij je in het verhaal van Karin Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

katja-waveren

Herken jij je in het verhaal van Katja Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

kim-moorman-daphne-wietmarschen

Herken jij je in het verhaal van Kim Laat hun dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

klaartje-snel

Herken jij je in het verhaal van Klaartje Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

lonneke-kloet

Herken jij je in het verhaal van Lonneke Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

lummie-maria-smit

Herken jij je in het verhaal van Lummie Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

marileen-louwerse

Herken jij je in het verhaal van Marileen Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

mieke-vollenbroek

Herken jij je in het verhaal van Mieke Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

mirjam-de-nijs

Herken jij je in het verhaal van Mirjam Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

nathalie-van-dinther

Herken jij je in het verhaal van Nathalie Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

pricilla-motman

Herken jij je in het verhaal van Pricilla Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

vanessa-bos-steijn

Herken jij je in het verhaal van Vanessa Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

wieke-pet

Herken jij je in het verhaal van Wieke Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Op wie ga jij stemmen?

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
Hallo! Mijn naam is Iris van Heesewijk, 22 jaar en woon in Eindhoven. Ik volg de opleiding Mediavormgever bij de LOI. Hiervoor ben ik nu net een tijdje bezig met mijn stage bij Miss Natural. Dit bevalt me erg goed. Ik heb het altijd leuk gevonden om creatief bezig te zijn, en daarnaast heeft voeding mij ook altijd geïnteresseerd. Mijn keuze voor Miss Natural was dan ook snel gemaakt!
Reactie plaatsen

Maak ook de Reis van je Hoofd naar je Hart 💞

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.