Stem nu op jouw favoriete Miss Natural en Win mooie prijzen!

Zo, dat heb ik geweten! We kregen heel veel reacties voor mijn oproep: Wie wil er op de Miss Natural cover? Uit alle aanmeldingen hebben we inmiddels een selectie deelnemers gemaakt en deze stellen zichzelf graag aan jou voor! Al deze prachtige vrouwen komen uit hun comfortzone en delen hun inspirerende verhaal. Zo motiveren zij jou met hun natuurlijke levensstijl en maken zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan.

Herken jij je in het verhaal van Annelie Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Belinda Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Daniella Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Desiree Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Evelien Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Hanneke Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Ietje Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Ineke Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

https://missnatural.nl/stem-op-ineke-dongen-miss-natural-cover/

Herken jij je in het verhaal van Irma Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Iva Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Jacqueline Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Jenny Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Jolanta Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Judith Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Karin Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Karin Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Katja Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Kim Laat hun dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Klaartje Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Lonneke Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Lummie Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Marileen Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Mieke Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Mirjam Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Nathalie Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Pricilla Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Vanessa Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Herken jij je in het verhaal van Wieke Laat haar dit dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Op wie ga jij stemmen?

Bewaren

Bewaren